Jump to content

Star Trek 12 i rubrikerna 26 oktober


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Det har inte hänt så mycket på nyhetsfronten för nästa Star Trek-film på länge, men nu kommenterar flera av skådespelarna filmen, trots att de inte har läst manuset ännu.

  • Anton Yelchin säger till MTV att det är otänkbart att föreställa sig nästa film utan JJ Abrams som regissör. Därför är han mycket glad att Abrams återvänder. Han säger också att han ser fram emot att på nytt se igenom TOS för att förbereda sig för rollen som Chekov. (+)
  • I samma intervju med MTV är Zachary Quinto nyfiken på när nästa film kommer att utspela sig i förhållande till Star Trek (2009). Detta på grund av att det avgör hur han ska förbereda sig för att spela Spock igen. (+)
  • Zoe Saldana känner sig upprymd inför att återvända till Star Trek. Hon är också nyfiken på manuset, men är säker på att det kommer att vara fantastiskt, berättar hon för Accesshollywood.com.

Således inte mycket nytt, men några konkreta nyheter finns det. Filmen kommer inte heta Star Trek 2, och den kommer att börja spelas in i mitten på januari, skriver Accesshollywood.com.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Vem vet, han kanske går tillbaka till Star Treks SciFi-rötter med den nya filmen. Kanske blir det en film med budskap, som får en att tänka och inte bara glo på specialeffekter. Oavsett tidslinje...men helst i den tidslinjen vi har älskat att följa i så många år.

Jag vill att Star Trek tar tillbaka sin egen identitet framför allt :knäpp:

Hoppet är det sista som dör :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...