Gå till innehåll
Nyhet

Alla kaptenerna kommer till London i oktober

Rekommenderade inlägg

William Shatner, Patrick Stewart, Avery Brooks, Kate Mulgrew och Scott Bakula besöker London i höst. Alla fem deltar vid det nya Star Trek-konventet som hålls den 19-21 oktober. Det skriver Reuters.

Enligt arrangörerna Media Tio och CBS Consumer Products är det första gången n??gonsin alla kaptenerna deltar tillsammans på scen vid ett konvent. Konventet som heter Star Trek London är också det första officiella Star Trek-konventet i Storbritannien på tio år.

-Antalet Star Trek-fans i Storbritannien är bland de största i världen, och de har väntat länge, så vi ville vara säkra på att göra det rätt, säger Liz Kalodner, general manager vid CBS Consumer Products.

Under våren kommer fler gäster från serierna att presenteras och flera scenbyggen kommer att byggas upp för konventet.

-Besökare kommer att kunna sitta på bryggan med skådespelare ur serierna, säger Rob Nathan, marknadschef vid Media 10.

Biljetterna kommer att börja säljas den 30 april, och arrangörerna räknar med att 10 000-15 000 besökare kommer. Under dagen kommer också konventets hemsida att lanseras.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hotellrummen bokas snabbt upp så därför har jag bokat ett rum med free cancellantion rätt nära Excels mässhallar nämligen Custom House Hotel. Har inte bokat flyg eller biljett än eftersom jag inte vet om jag får ledigt på fredagen och vet inte hur mycket captain's talks kostar. Det lutar dock åt £50 biljetten.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×