Gå till innehåll
Nyhet

MIB3 har på nio dagar spelat in mer än Star Trek (2009) totalt gjorde

Rekommenderade inlägg

Den tredje Men in Black-filmen: MIB3 hade en lyckad första biovecka. Filmen spelade in 386 miljoner dollar runt om i världen, vilket är en miljon dollar mer än vad Star Trek (2009) drog in under alla de månader som filmen visades på biografer. Det framkommer i Boxofficemojo.coms sammanställning.

Men det finns en viktig skillnad. Star Trek krossade MIB3:s resultat första helgen i USA. Star Trek öppnade med att spela in 75 miljoner dollar, medan MIB3 bara mäktade med 54 miljoner. Skillnaden beror i stället på att MIB3 som så många andra blockbusters lockar mycket mer folk till biograferna utanför USA än vad Star Trek gör. 70 procent av filmens intäkter kommer ifrån resten av världen. För Star Trek är procentsatsen nästan den omvända: 67 procent av intäkterna kom ifrån USA.

Så tror du att nästa Star Trek-film kommer att ändra på detta? Kommer fler att lockas till biograferna? Eller är det helt enkelt så att amerikaner har bättre smak än övriga världen?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ettan var helt ok. Tvåan på gränsen till kass, så därför är det lite förvånande att trean går bra. Men det är kanske som du skriver Smith som lockar, och kanske att man har nytt namn också: MIB3 ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag gillar 1an och 3an. 2an sög stort. Faktum är att jag gillar när man är lite fantasilös gällande titlar. Det ska vara siffror helt enkelt. Det finns inget värre än när titeln på ena filmen är t ex Wolverine och nästa The Wolverine. Om 20 år kommer ju inget att veta vilken som kom först och hur ska man arrangera bokhyllan?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×