Jump to content

MIB3 har på nio dagar spelat in mer än Star Trek (2009) totalt gjorde


Nyhet

Recommended Posts

Den tredje Men in Black-filmen: MIB3 hade en lyckad första biovecka. Filmen spelade in 386 miljoner dollar runt om i världen, vilket är en miljon dollar mer än vad Star Trek (2009) drog in under alla de månader som filmen visades på biografer. Det framkommer i Boxofficemojo.coms sammanställning.

Men det finns en viktig skillnad. Star Trek krossade MIB3:s resultat första helgen i USA. Star Trek öppnade med att spela in 75 miljoner dollar, medan MIB3 bara mäktade med 54 miljoner. Skillnaden beror i stället på att MIB3 som så många andra blockbusters lockar mycket mer folk till biograferna utanför USA än vad Star Trek gör. 70 procent av filmens intäkter kommer ifrån resten av världen. För Star Trek är procentsatsen nästan den omvända: 67 procent av intäkterna kom ifrån USA.

Så tror du att nästa Star Trek-film kommer att ändra på detta? Kommer fler att lockas till biograferna? Eller är det helt enkelt så att amerikaner har bättre smak än övriga världen?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Jag gillar 1an och 3an. 2an sög stort. Faktum är att jag gillar när man är lite fantasilös gällande titlar. Det ska vara siffror helt enkelt. Det finns inget värre än när titeln på ena filmen är t ex Wolverine och nästa The Wolverine. Om 20 år kommer ju inget att veta vilken som kom först och hur ska man arrangera bokhyllan?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...