Gå till innehåll
Nyhet

I dag startar Star Trek Destination London

Rekommenderade inlägg

I dag, klockan 15.00 svensk tid, startar vad många tror kommer att bli det största Star Trek-konventet någonsin i Europa: Star Trek Destination London. På gästlistan finns bland annat alla seriernas kaptener.

Enligt Reuters har cirka 17 000 biljetter sålts, inklusive 20 VIP-paket som kostar nästan 3000 pund styck. Därför kommer det att göras ett försök att slå världsrekordet för antal trekkers i Star Trek-klädsel på mässan. Nuvarande rekordet är 1040 stycken och slogs i Las Vegas 2011.

Åtminstone tre forummedlemmar och förmodligen tiotals svenska trekkers finns på plats, så vi kan hoppas att någon rapporterar från konventet nu under helgen eller efter de har kommit hem i nästa vecka.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu ångrar jag lite att jag avstod från att åka. Så mycket fans som kommer vara där om uppgifterna stämmer kan innebära att det är det största Star Trek-konventet någonsin.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Biljetterna hämtade jag för några timmar sedan (de skickades bara ut till UK-adresser). Tyvärr lite dåligt förberett, men då jag kom tidigt tog det "bara" en dryg timme. Förhoppningsvis så borde själva insläppet gå snabbare.

Bara en halvtimme kvar nu till insläpp nu, så det är väl dags att börja röra sig.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×