Gå till innehåll
Nyhet

Hur blir det med de utomjordiska språken i Star Trek Into Darkness?

Rekommenderade inlägg

I Star Trek (2009) fick vi höra dialog på vulcanska, romulanska och klingonska. Dialogen var skriven av Marc Okrand, som har varit med och skrivit utomjordisk dialog för Star Trek-filmerna sedan The Wrath of Khan. Nu är frågan: Hur blir det i Star Trek Into Darkness?

 

Vi har inte lyckats urtyda någon utomjordisk dialog i någon av de trailers som har släppts, men däremot vet vi att Marc Okrand har jobbat på ett projekt som kommer att släppas nästa månad, vilket mycket väl skulle kunna vara Star Trek Into Darkness. (Källa)

 

Ytterligare en antydan kommer från Reddit-användaren malfourmed, som påstår sig ha sett filmen. När hen fick frågan om huruvida vi skulle få höra utomjordiska språk talas i filmen svarade hen: "You'll be pleased."

 

Bildlatlh De' chu'

klingonska för "övriga nyheter"

 

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jupp, men detta var också från de bortklippta scenerna. Eller snackade man romulanska i slutet av filmen med, när man attackerade jorden.

Vet inte om det kom med i slutgiltiga versionen. Betraktar det ändå som en del av filmen (kanske inte i diskussioner om kanon, men i övrigt), men kan ju alltid lägga till ett tydliggörande i artikeln.

Redigerad av loghaD

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...