Jump to content

Orci slår tillbaka mot fans som ogillar hans Star Trek-filmer


Nyhet

Recommended Posts

Manusförfattaren Roberto Orci har tröttnat på kritiken från trekkers riktad mot Star Trek (2009) och Star Trek Into Darkness. I en diskussion på Trekmovie.com skriver han följande som svar till en av sina kritiker:

 

"You are high on crack if you think I’m going to walk around “embarrassed” by the two Treks we just made." 

(Du hittar hela svaret i kommentar 287.)

 

Orci skriver också ett längre svar om varför Enterprise kunde landa under vatten i Into Darkness inledning (kommentar 289) samt berättar att han och hans kollega Alex Kurtzman sitter i samtal med Paramount om de ska skriva en tredje Star Trek-film (kommentar 281). 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Jag förstår att teamet bakom filmen kan bli upprörda. Vissa fans har på amerikanska sajter klagat på allt konstant i fyra år, trots att filmerna har varit publik-, fan-, kritiker och intäktssuccér. Att man kan ha kritik är en sak, men att vara överdrivet negativ och kritisera och hitta på saker om manusförfattarna är bara pinsamt.

Än mer pinsamt var igår när JJ Abrams fyllde 49 år. På Facebook postade någon sida ett grattis till honom, men kommentarerna fylldes med hat mot honom och de senaste filmerna. Jag förstår inte varför vuxna människor beter sig som idioter på nätet och så ofta på Facebook där de inte gömmer sig bakom anonymitet.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det finns mycket vettig kritik mot filmen, men det är också väldigt mycket som känns som att den är motiverad mer av illvilja än någonting annat. Särskilt när den kombineras med något påstående om att Star Trek fram tills JJ/Orci/Kurtzman alltid varit perfekt och genomdjupt och fritt från motsägelser.

Edited by loghaD
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...