Gå till innehåll
Nyhet

Quinto: Star Trek 3 börjar nog spelas in nästa år.

Rekommenderade inlägg

Redan innan Star Trek Into Darkness hade premiär började det viskas om nästa film, och det har kommit antydningar om att man hoppas släppa en ny Star Trek-film lagom till Star Treks 50-årsjubileum år 2016. Nu har Zachary Quinto gått ut med att han tror att inspelningen lär börja någon gång nästa år, och att planen är att filmen ska göras klar mycket fortare än den senaste.

 

Quinto nämnde även att JJ Abrams hoppas kunna dirigera filmen, trots att han samtidigt kommer att arbeta med den nya Star Wars-trilogin.

 

Du kan läsa originalartikeln här.

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Låter väldigt osannolikt. Men det är klart vill man bara vänta två år och komma ut redan våren 2015 så måste man börja redan nästa år.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tror inte riktigt på det själv, men om man vill släppa filmen till sommaren 2016 så måste man nästan börja framåt slutet av 2014, eller som senast tidigt år 2015; STID tog väl ca. 14 månader från det att inspelningarna började till dess att den hade premiär.

Det som Quinto menar ska göras fortare är kanske framför allt förproduktionen; i Star Trek Into Darkness' fall var väl tanken att hela projektet skulle ta tre år från start till premiär, men istället tog det närmare tre år innan man ens påbörjade inspelningarna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×