Gå till innehåll

Quinto: Star Trek 3 börjar nog spelas in nästa år.


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Redan innan Star Trek Into Darkness hade premiär började det viskas om nästa film, och det har kommit antydningar om att man hoppas släppa en ny Star Trek-film lagom till Star Treks 50-årsjubileum år 2016. Nu har Zachary Quinto gått ut med att han tror att inspelningen lär börja någon gång nästa år, och att planen är att filmen ska göras klar mycket fortare än den senaste.

 

Quinto nämnde även att JJ Abrams hoppas kunna dirigera filmen, trots att han samtidigt kommer att arbeta med den nya Star Wars-trilogin.

 

Du kan läsa originalartikeln här.

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tror inte riktigt på det själv, men om man vill släppa filmen till sommaren 2016 så måste man nästan börja framåt slutet av 2014, eller som senast tidigt år 2015; STID tog väl ca. 14 månader från det att inspelningarna började till dess att den hade premiär.

Det som Quinto menar ska göras fortare är kanske framför allt förproduktionen; i Star Trek Into Darkness' fall var väl tanken att hela projektet skulle ta tre år från start till premiär, men istället tog det närmare tre år innan man ens påbörjade inspelningarna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...