Jump to content

Hela TNG-besättningen var med på Patrick Stewarts bröllop


Nyhet

Recommended Posts

stewartbrollop_130920.jpg

 

Det är nog inte många trekkies som har missat att Patrick Stewart har gift sig, men det har varit ont om detaljer om vigseln. I en ny intervju avslöjar makarna att det inte var någon slump, utan att de mycket medvetet försökte hålla h??ndelsen paparazzo-fri.

 

"Det var Ian [McKellen] som först avslöjade vad som skulle ske, men han satte också folk på fel spår," berättar Patrick Stewart, i anspelning till McKellens påstående att vigseln skulle ske "i Massachusetts, eller någonstans i centrala USA." Egentligen skedde vigseln en bra bit västerut, vid Lake Tahoe i Nevada, och Stewart skrattar glatt när han föreställer sig att skvallerpressen irrade runt i Massachusetts och letade efter deras bröllop.

 

Med både Captain Picard och Gandalf/Magneto på samma plats var detta nog en tillställning som många av oss knappt hade vågat drömma om, men för oss Star Trek-fans blir det faktiskt ännu bättre. Bland de 100 gästerna fanns nämligen hela besättningen från Star Trek: The Next Generation, enligt uppgifter från internettidskriften Vulture. Av artikeln framgår dock ej huruvida http://www.youtube.com/watch?v=VBTRp80Q64U.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...