Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek: Axanar får tillökning, Yorktown går i mål, Star Trek: Continues kämpar vidare

Rekommenderade inlägg

BildDavid Gerrold är ett namn som de flesta trekkies känner igen. Han är mannen som skrev manus till sådana klassiska avsnitt som The Trouble with Tribbles och The Cloud Minders, och som därtill spelat ett antal smärre roller i olika inkarnationer av Star Trek. Han har dessutom bidragit till fanserien Star Trek: New Voyages, detta i egenskap av manusförfattare, regissör och producent. Nu fortsätter han sitt arbete i fanproduktionernas tjänst, denna gång som kreativ konsult för fanfilmen Star Trek: Axanar.

 

Idag har Axanar-gänget även avslöjat att Star Trek-alumnen Gary Graham kommer att vara med i filmen som vulcanen Soval, som han även spelade i flera avsnitt av Star Trek: Enterprise.

 

Gruppen bakom projektet har även nyligen lagt upp en bild på sin Facebook-sida, som ger en inblick i arbetet på inspelningsstudion Sol7 i Kalifornien.

 

axanarstudio_131024.jpg

 

Så vänder vi blicken från soliga Kalifornien till Toronto i Kanada. Trots att solen är på väg därifrån finns det i alla fall några där som är lyckliga, nämligen gänget bakom fanfilmen Yorktown: A Time to Heal, som med 19 dagar kvar på sin Indiegogo-kampanj har lyckats nå sitt mål, och lite mer därtill. Samtidigt har de gått ut med att de har anlitat den visualeffektsstudion NEO f/x, som tidigare har arbetat med sådana fanproduktioner som Starship Farragut och Starship Exeter, och som just nu arbetar med specialeffekterna till Star Trek: Renegades.

 

Några som fortfarande kämpar med att nå sitt crowdfunding-mål är gänget bakom Star Trek: Continues. Deras insamling har växt i spurter, så från att de igår morse låg på omkring $49 000 är de nu uppe i drygt $69 000. Det är flera här på Databasen som följer den här insamlingen med stor spänning. Gör oss gärna sällskap om du är en av dem!

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad händer om Star Trek Continues inte når sitt mål? Tar Kickstarter pengarna eller går de bara tillbaka till de som donerade?

Egentligen är allt de har "pledges"; det vill säga, man har kopplat sitt Kickstarter-konto till någon betaltjänst (exempelvis Amazon Payments), men pengarna dras endast om målet nås.

Når de inte målet så är min gissning att de kommer att starta en IndieGogo med flexible funding, men tyvärr kommer de nog ha förlorat mycket av sitt moment vid det laget.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×