Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna den 11 januari 2014

Rekommenderade inlägg

  • Varken Star Trek Into Darkness eller duon Chris Pine och Zachary Quinto vann några priser på People´s Choice Awards som hölls den gångna veckan i USA. I stället blev årets actionfilm Iron Man 3 och till årets filmduo valdes Sandra Bullock och George Clooney från sf-filmen Gravity.
  • Trekkern Line Rainville från Kanada har byggt om sin källare till en kopia av Enterprise ur originalserien. Hon har lagt ner 30 000 kanadensiska dollar på ombyggnaden. Bilder från hennes källare ser du på Cnet.coms hemsida här.
  • Karl Urban kommer till Star Trek-konventet Destination Germany som hålls i början av februari i Frankfurt, skriver konventets officiella hemsida. Han är den första skådespelaren ur de nya filmerna som deltar vid ett Destination-konvent.
  • En längre filmad intervju med LeVar Burton, där han diskuterar allt från Googleglasögon, TNG och vad han tycker om Into Darkness kan du se
    Intervjun gjordes av Youtubekanalen: What´s Trending. Bland annat avslöjar Burton att han inte har sett mer än 80-85 avsnitt av TNG, och att han "saknade den hoppfulla framtiden som funnits i Star Trek tidigare, men inte fanns i Into Darkness".
  • Gene Roddenberry är "en universums utvalda själar -- utvald att sprida budskapet vidare om vart mänskligheten måste ta sig", skriver den svenske astrologen Siwert Aldenryd. Han har nyligen ställt Star Trek-skaparens horoskop enligt den indiska astrologiska traditionen på sin blogg Sideriska siktet. Han skriver också: "Vilket häpnadsväckande exakt horoskop - man ser Star Trek-konceptet hur tydligt som helst." Hela horoskopet samt Catherine Hicks (Dr. Gillian Taylor från den fj??rde TOS-filmen) ställs här.  

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Bland annat avslöjar Burton att han inte har sett mer än 80-85 avsnitt av TNG, och att han "saknade den hoppfulla framtiden som funnits i Star Trek tidigare, men inte fanns i Into Darkness".

Jag uppfattar det Burton säger precis tvärtom; att det är ungefär 80-85 TNG-avsnitt som han aldrig sett. Inte för att det är så stor skillnad, men ändå...

"Look, we did 179 episodes of Next Gen, and there are about 80 or so I've never seen. 80-85."

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×