Jump to content

Star Trek i rubrikerna den 11 januari 2014


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Varken Star Trek Into Darkness eller duon Chris Pine och Zachary Quinto vann några priser på People´s Choice Awards som hölls den gångna veckan i USA. I stället blev årets actionfilm Iron Man 3 och till årets filmduo valdes Sandra Bullock och George Clooney från sf-filmen Gravity.
  • Trekkern Line Rainville från Kanada har byggt om sin källare till en kopia av Enterprise ur originalserien. Hon har lagt ner 30 000 kanadensiska dollar på ombyggnaden. Bilder från hennes källare ser du på Cnet.coms hemsida här.
  • Karl Urban kommer till Star Trek-konventet Destination Germany som hålls i början av februari i Frankfurt, skriver konventets officiella hemsida. Han är den första skådespelaren ur de nya filmerna som deltar vid ett Destination-konvent.
  • En längre filmad intervju med LeVar Burton, där han diskuterar allt från Googleglasögon, TNG och vad han tycker om Into Darkness kan du se
    Intervjun gjordes av Youtubekanalen: What´s Trending. Bland annat avslöjar Burton att han inte har sett mer än 80-85 avsnitt av TNG, och att han "saknade den hoppfulla framtiden som funnits i Star Trek tidigare, men inte fanns i Into Darkness".
  • Gene Roddenberry är "en universums utvalda själar -- utvald att sprida budskapet vidare om vart mänskligheten måste ta sig", skriver den svenske astrologen Siwert Aldenryd. Han har nyligen ställt Star Trek-skaparens horoskop enligt den indiska astrologiska traditionen på sin blogg Sideriska siktet. Han skriver också: "Vilket häpnadsväckande exakt horoskop - man ser Star Trek-konceptet hur tydligt som helst." Hela horoskopet samt Catherine Hicks (Dr. Gillian Taylor från den fj??rde TOS-filmen) ställs här.  

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Bland annat avslöjar Burton att han inte har sett mer än 80-85 avsnitt av TNG, och att han "saknade den hoppfulla framtiden som funnits i Star Trek tidigare, men inte fanns i Into Darkness".

Jag uppfattar det Burton säger precis tvärtom; att det är ungefär 80-85 TNG-avsnitt som han aldrig sett. Inte för att det är så stor skillnad, men ändå...

"Look, we did 179 episodes of Next Gen, and there are about 80 or so I've never seen. 80-85."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...