Gå till innehåll

Nytt avsnitt av Star Trek Continues släpps på söndag *UPPDATERAD*


Nyhet

Rekommenderade inlägg

stc_kirk_140207.jpg

 

Det första avsnittet av Star Trek Continues släpptes för snart ett år sedan och blev en enorm hit bland Star Trek-fans. Många har hyllat serien för dess höga produktionskvalité och trogenhet till den ursprungliga serien, och efter en mycket framgångsrik Kickstarter-kampanj ser framtiden ljus ut för serien.

 

Det andra avsnittet, Lolani, kommer att släppas på söndag omkring klockan 07.00 svensk tid. Förutom en vanliga besättningen ser vi den här gången bland annat Daniel Logan som fänrik Tongara och Steven Dengler som säkerhetschef Drake. Vi vet än så länge väldigt lite om avsnittets handling, men vi kommer att hålla några extra ögon på gästskådespelarna Lou Ferrigno (The Incredible Hulk), Fiona Vroom (The True Heroines) och Cristina Valenzuela (K-On!, AnimeTV).

 

Underbart är kort, men när du sett klart Lolani är det inte långt kvar tills vi får en till dos av fanproducerad TOS-glädje: Den fjortonde februari släpps Star Trek: Phase II-avsnittet The Holiest Thing. Den populäre Star Trek-konstnären Juan Ortiz har hedrat produktionen med en avsnittsaffisch i retrostil, och av affischen att döma finns det en anledning att avsnittet släpps just på alla hjärtans dag.

 

Uppdatering:

Klicka här för att komma till avsnittet.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har uppdaterat artikeln; visade sig att min urpsprungliga text var missvisande :(

Eftersom det pratades om "Saturday" och "12 AM" antog jag att det var klockan 12.00, men mer specifikt hade de skrivit att avsnittet visas live idag och därefter läggs upppå nätet vit 12 AM. Det vill säga midnatt i centrala USA, och imorgon bitti för oss :/

Redigerad av loghaD
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...