Gå till innehåll
Nyhet

Nytt avsnitt av Star Trek Continues släpps på söndag *UPPDATERAD*

Rekommenderade inlägg

stc_kirk_140207.jpg

 

Det första avsnittet av Star Trek Continues släpptes för snart ett år sedan och blev en enorm hit bland Star Trek-fans. Många har hyllat serien för dess höga produktionskvalité och trogenhet till den ursprungliga serien, och efter en mycket framgångsrik Kickstarter-kampanj ser framtiden ljus ut för serien.

 

Det andra avsnittet, Lolani, kommer att släppas på söndag omkring klockan 07.00 svensk tid. Förutom en vanliga besättningen ser vi den här gången bland annat Daniel Logan som fänrik Tongara och Steven Dengler som säkerhetschef Drake. Vi vet än så länge väldigt lite om avsnittets handling, men vi kommer att hålla några extra ögon på gästskådespelarna Lou Ferrigno (The Incredible Hulk), Fiona Vroom (The True Heroines) och Cristina Valenzuela (K-On!, AnimeTV).

 

Underbart är kort, men när du sett klart Lolani är det inte långt kvar tills vi får en till dos av fanproducerad TOS-glädje: Den fjortonde februari släpps Star Trek: Phase II-avsnittet The Holiest Thing. Den populäre Star Trek-konstnären Juan Ortiz har hedrat produktionen med en avsnittsaffisch i retrostil, och av affischen att döma finns det en anledning att avsnittet släpps just på alla hjärtans dag.

 

Uppdatering:

Klicka här för att komma till avsnittet.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har uppdaterat artikeln; visade sig att min urpsprungliga text var missvisande :(

Eftersom det pratades om "Saturday" och "12 AM" antog jag att det var klockan 12.00, men mer specifikt hade de skrivit att avsnittet visas live idag och därefter läggs upppå nätet vit 12 AM. Det vill säga midnatt i centrala USA, och imorgon bitti för oss :/

Redigerad av loghaD

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×