Jump to content

Stockholms trekkers med i Tvdags


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Jag är totalt helt felciterad. Det är verkligen inte det roligaste att par träffats och drar med sig sina barn på trekdagarna. Jag nämnde att det hänt och att det är trevligt. Roligaste med trekdagarna är att få träffa sina nördkompisar och kolla på Star Trek tillsammans med andra som förstår det fina med Star Trek.

 

Det flesta av oss har inte uniformer. Det är bara några f?? som kommer till Trekdagarna med uniform. Dock har vi fina t-shirts och sweatshirts med trekmotiv. Jag är är den med lockigt klingonhår och har den fina Star Trek jackan. Jag står längst till höger på översta bilden.

Link to comment
Share on other sites

Det enda sakfelet jag hittar är att artikeln hävdar att Star Trek aldrig tagit fart i Sverige, förutom efter JJ Abrams-filmer. Visst, om man menar TOS stämmer det, men menar man Star Trek som fenomen gjorde Voyager det väldigt populärt. Flera hundratusen tittare kikade varje vecka när serien gick på 90-talet på SVT. Att vi har tre föreningar från den tiden beror inte på att det är ett särintresse för en liten skara, utan för att det fanns många som gillade det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...