Jump to content

Trekker kan bli USA:s näste president


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Senator Ted Cruz är en av få kandidater som kan hota Donald Trump i kampen om att vinna presidentkandidatsnomineringen för det republikanska partiet inför höstens val. Men vad få vet är att Cruz är en trekker.

 

Cruz har under fjolåret vid åtminstone två tillfällen visat upp sin inre trekker. Först när han inför förvånade och ställda journalister i februari förra året imiterade Scotty från Star Trek IV, vilket du ser här. Sedan när han i juli uttalade sig i New York Times att Kirk förmodligen är republikan, medan Picard är demokrat.

 

Hans presidentvalskampanj hade också för bara ett bara veckor sedan en mer genant Star Trek-koppling när en reklamfilm drogs tillbaka strax efter att den hade släppts. Orsaken var att skådespelerskan i reklamfilen Amy Lindsay hade medverkat i erotiska filmer på 1990-talet. I Lindsays cv finns också rollen som hologramdoktorns hustru Lana från Voyagers finalavsnitt. Så kanske Cruz slutade att se på Star Trek efter The Next Generation las ner....

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Cruz må vara trekker, men kan inte tåla mannen och detta kommer från mig som är troende. Han har så många ologiska funderingar som att t.ex expandera militären och inte prioritera mer på grön energi. Nej, Sanders är valet för min del och påminner också den kandidat som har moral likt goda personer från Star Trek :)

Link to comment
Share on other sites

Det är svårt att jämföra vem som liknar Star Trek-figurer. Varken Sanders eller Cruz politik tenderar att diskuteras i Star Trek. Vi vet väldigt lite hur det ekonomiska systemet fungerar, och det vi vet är ofta motsägelsefullt (finns det pengar eller något som motsvarar pengar eller inte t ex?). Samtidigt är det i flera av serierna andra förutsättnignar på grund av replicators. 

 

Sanders förespråkar t ex fri universitetsutbildning i USA, men hur ser det ut i Star Trek när det gäller utbildning? Det vet vi inte.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...