Jump to content

Nya TV-serien visas veckovis


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Den nya Star Trek-serien kommer att visas med ett nytt avsnitt varje vecka, avslöjade CBS' VD Les Moonves på en presskonferens i tisdags. Detta är kanske inte vidare överraskande, men samtidigt ingenting som kan tas för givet. Många nätsända TV-serier släpps som hela säsonger åt gången, till exempel Marvel-serien Daredevil, medan andra följer ett mer traditionellt sändningsschema, såsom Marvel-serien Agent Carter.

 

Genom att dela upp serien på det här sättet kan CBS bygga upp spänning och diskussion mellan avsnitt på samma sätt som Star Trek ofta har gjort förr. Dessutom innebär det att alla som vill se avsnitten så fort de kommer ut kommer att behöva prenumerera på CBS All Access utan avbrott under hela säsonger.

 

Den nya Star Trek-serien har premiär i januari 2017. I USA kommer det första avsnittet att sändas i TV på kanalen CBS, medan resten av TV-serien kommer att sändas via deras streaming-tjänst CBS All Access. Det är ännu okänt hur serien kommer att distribueras i Sverige.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Detta är en mycket positiv nyhet för mig; jag började kolla på Star Trek år 2006, så jag har aldrig följt en Star Trek-serie "i realtid", så att säga, så det ser jag fram emot :)

Jag hoppas bara att vi inte hamnar en hel vecka eller mer efter USA här i Sverige. Det har varit ett stort problem för mig när jag har följt serier såsom Arrow, The Flash och Doctor Who; jag kan inte delta i internationella diskussionsfora och sociala medier utan att bli spoilad.

Link to comment
Share on other sites

På min Xbox one finns en app som heter CBS Sports eller något i den stilen (säker på att den heter CBS).

Kan detta tyda på att CBS All Access kommer lanseras i Europa med? De skulle ju kunna ha alla Star Trek-serierna samlade här, vilket skulle vara ett säljargument. (Jag tror dessutom detta är vad som håller på att hända, eftersom Star Trek-serierna har försvunnit från Netflix; ett nytt paket med Star Trek-serierna skall placeras på en europeisk variant av CBS All Acess alternativt skall alla säljas som ett paket).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...