Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek Beyond har haft sin första visning i Australien

Recommended Posts

australien_gobeyond_160707.jpg

Vi i Sverige blir bland de första i världen som får se Star Trek Beyond när filmen har premiär den 20 juli, men några lyckliga få har redan fått besöka filmens första visning i Australien. (bild via @TheIrisAU på Twitter)

 

Regissören Justin Lin var på plats när Star Trek Beyond hade sin första visning på Hoyts Entertainment Quarter, tillsammans med skådespelarna John Cho, Karl Urban, Zachary Quinto och Chris Pine igår natt. TrekZone hade planerat att livestreama hela evenemanget, men de fick tyvärr en del problem med tekniken, så de livetwittrade hela kvällen istället.

 

 

Många av skådespelarna har nämnt att deras PR-turné kommer att fokusera på att hedra den bortgångne Anton Yelchin, och den här kvällen var inget undantag. I en spoiler-fylld intervju med News.com.au beskrev Karl Urban visningen som väldigt bitterljuv.

 

"Det är helt förödande att förlora en medlem i familjen; det känns som att detta borde vara en tid för att fira, inte bara filmen utan även honom, hans underbara talang och den underbara människa han var. Jag finner det väldigt svårt att prata om honom i dåtid; det är väldigt rått och smärtsamt."

 

 

 

Det verkar som att besökarna fick instruktioner om att inte släppa några recensioner förrän den 21 juli, men filmen verkar ha fått ett varmt mottagande.

 

 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Betyder detta att en världsturné för att marknadsföra filmen har inletts? Ganska kort tid före premiären jämfört med föregående filmer (i alla fall Star Trek). Men de måste ha ett snabbt reseprogram om de skall jorden runt och sedan till San Diego den 20 juli för världspremiären.

 

Kul att reaktionerna verkar positiva. Samtidigt är detta en betydligt mindre premiär i Australien jämfört med Star Trek och Into Darkness. Tyvärr känns det mindre denna gången trots att Star Trek firar 50 år.

Edited by Aike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jupp, det känns helt klart mindre, tyvärr.

 

Jag undrar om turnén kan ha försenats något på grund av Anton Yelchin's död. De ställde ju bland annat in en paneldiskussion i Cannes för ett par veckor sedan. Premären är inte jättesen jämför med Into Darkness, vad jag kan se. STID hade sin galapremiär i Australien 16 dagar innan den allmäna premiären där, och nu hade Beyond sin galapremiär 14 dagar innan den allmäna premiären där.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jupp, det är sant Into Darkness var senare med. Men det verkade ändå större än nu i Australien. Generellt verkar det som om promotion har minskat successivt för varje film.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...