Gå till innehåll

Det ryktas om att Quinto inte är med i Star Trek 13


Nyhet

Rekommenderade inlägg

I en intervju med Entertainment weekly inför hans roll som seriemördare i TV-serien American horror story: Asylum nämnde Quinto en sak som fått världen att gunga för Quintofans. Han sade att han nu var beredd på att gå en annan väg i sitt skådespelande efter hans nästa filmpremiär, bort från specifika roller som Spock eller de typiska seriemördarroller han har haft i American horror story och Heroes.

Fans har nu tolkat detta som att han inte är med i den tredje filmen, men vi bör ju samtidigt påminna oss om att alla de främsta skådespelarna i J J Abrams Star Trek knöt sig till projektet för en tre filmer lång session. Om inget förändrats i detta så bör vi vara lugna över att vår nye favorit-vulcan finns kvar ombord USS Enterprise.

Quinto svarade på dessa rykten med ett tweet nu i natt, svensk tid:

simmer down kids. rumors are rumors for a reason. quotes out of context. let's let the second movie come out before we talk about a third...

Källa Källa 2 Källa 3

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...