Jump to content

Skådespelare till konvent i Europa klara


Nyhet

Recommended Posts

Till det officiella Star Trek-konventet den 1-3 april i London har nu Jonathan Frakes, Brent Spiner, Marina Sirtis, Chase Masterson och Max Grodenchik tackat ja till att komma. Om man betalar guldbiljett har man möjligheten att vinna en av 6 platser till söndagsfrukosten med Marina Sirtis!

London Film & Comic Con den 1-2 juli har hittills engagerat Gates McFadden (dr Crusher i TNG) och Alan Oppheimer (Koroth i TNG Rightful Heir, nezuisk ambassadör i VOY Rise och kommendör Keogh i DS9 The Jem'Hadar)

Galileo 7 i Neuss, Tyskland, den 6-8 oktober har nu berättat de första bekräftade gästerna. Det blir Casey Biggs (Damar i DS9), Marc Alaimo (Gul Dukat i DS9) och Jeffrey Combs (Weyoun och Brunt i DS9). Casey Biggs är en del av musikgruppen Enterprise Blues Band där även Vaughn Armstrong, Bill Jones, Richard Herd, Ron B Moore och Steve Rankin ingår. Denna grupp återkommer detta år till Galileo 7. Ytterligare engagerade skådisar till Galileo 7s 10-årsjubileum blir J.G. Hertzler och Robert O´Reilly.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Årets Creation Convent i London var planerat till den 21-23 april, men de beslöt att byta datum för att kunna få med den gäst dom ville ha. Vem de väntar på eller vilket nytt datum det blir är ännu inte utannonserat.

Men man kan ju också ta en tur till LondonExpo 27-28 maj. Annonserade Star Trek-gäster är: Connor Trinneer, Walter Koenig, Robert Duncan McNeill, Robert Beltran, Robert Picardo och Ethan Phillips.

Edited by ghost
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...