Jump to content

Star Trek-träff i Kalmar den 2 september


Pjotr'k
 Share

Recommended Posts

Det finns nu planer på en mindre Star Trek-träff den 2 september i Kalmar. Den anordnas genom TSS och äger rum i undertecknads lägenhet. Vad jag nu tänker mig är att börja titta på Enterprise, säsong 3, alltså de avsnitt som inte visats än på svensk TV. Är någon mer intresserad? Tre stycken har redan anmält intresse, varav en med säkerhet lovar att vara närvarande. Det vore trevligt om ännu fler tycker att detta var en lysande idé... Om man skulle ta sig an 8 avsnitt på en dag så skulle vi kanske klara av säsong 3 på tre träffar. Lunchen tar vi på en pizzeria som inte bara har pizza. Pizzerian ligger på andra sidan huset.

Förslag på tider:

12.45 - 13.30 The Expanse

13.30 – 14.20 The Xindi

14.20 - 15.10 Anomaly

15.10 - 15.20 Paus

15.20 - 16.10 Extinction

16.10 - 17.00 Rajin

17.00 - 17.50 Impulse

17.50 - 18.40 Middagspaus

18.40 - 19.30 Exile

19.30 - 20.20 The Shipment

Tåg anländer söder- och österifrån kl 10.53 och 12.53 (vill flera ta detta tåg så skjuts programmet en kvart). Från norr anländer tågen 09.43 och 12.02.

Övernattningsmöjlighet finns alltid här för minst fyra personer. Utrymmet framför televisionsapparaten är för ungefär 6-8 personer. Eftersom det anordnas genom TSS uppmuntras till medlemskap i föreningen (som kan anmälas på plats) alternativt att man har ett befintligt medlemskap i någon svensk Star Trek-förening.

Anmäl er här, eller via e-post på p e t e r (a) s t a r t r e k d b . s e

Link to comment
Share on other sites

Lysande ide! Behövs mer sådana initativ på "små" star trek orter. Hade jag inte köpt ent säsong tre på dvd eller bott i stockholm (stockholm trekkers) så kanske... Lycka till!

Ett tips kan vara att visa sista avsnittet i säsong två då den innehåller första delen av Xindi dubbelavsnittet. J.

Edited by Supreme Comander JAF
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bara en liten påminnelse om att anmälning bör ske för de som önskar. Det är bra möjligheter att ta sig hit från både Småland, Östergötland och Blekinge (med bil, tåg eller buss), så häng gärna på.

Kostnaden är nu fastställd för dagen. Det blir 20:- för att få inträde samt prova på-medlemsskap i TSS. För er som är medlemmar i TSS eller annan svensk Star Trek-förening är det fritt inträde. Kostnad för mat, etc, tillkommer.

Anmälningar börjar droppa in. Hittills är 3 personer anmälda med säkerhet och 1 person anmäld med viss osäkerhet, så platser finns än så länge.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nej, det finns det tyvärr inte. Däremot så erbjuder jag gratis nattlogi och frukost. Vi har många extra sängplatser! Det skulle vara jättekul om du kunde komma. Om du har en tid att passa i Växjö på söndagen så går det första tåget redan vid 9 med framkomst i Växjö lite efter 10.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...