Jump to content

Plasma Pong


NX-01

Recommended Posts

det här är en ny modern tappning på det gamla spelet pong. man ska försöka få bollen förbi motståndarens platta, men bollen flyter runt i en slags vätska (med en massa fina färger) som man kan påverka med jetsrömmar och explosioner. riktigt roligt! det tar bara några MB så ladda ner det och testa, men tag varning, det är starkt beroendeframkallande! pefekt för att döda lite (eller mycket) tid. det finns även ett sandlådeläge där man kan skapa egna fina skapelser i vätskan genom att tillsätta lite partiklar, färg och strömmar. och det bästa av allt det är helt gratis! visserligen står det på den officiella hemsidan att en processor på 2,0 GHz är rekommenderad, men min 1,2 GHz fungerar fint. åh jag glömde nästan att säga att musiken är störtskön ;)

för mer info, bilder och nedladdning besök officiella hemsidan plasmapong.com

Edited by NX-01
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
går inte att spela längre. rättigheter stoppar. :(

ajdå, för några månader sen så var det gratis i alla fall, det var då jag laddade ner det. tråkigt tråkigt, för det är riktigt kul att köra när man har tid över, man kan även köra två personer, perfekt för att döda lite tid på håltimmen. det tyckte jag var riktigt tråkigt att det inte går längre :gråter:

då får jag väl rekommendera ett annat spel som faktiskt fortfarande är freeware nämligen Battle Painters. man är en liten pensel och ska måla så mycket som möjligt innan tiden tar slut, den pensel som har mest synlig färg när tiden är ute vinner, alltså är det smart att måla över de andras färg. man kan som mest köra fyra personer i detta spel, och alla kör på samma tangentbord, men självklart kan man köra mot datorstyrda penslar (datorstyrda penslar, hur dumt låter in det :lol: ). men det finns specialgrunkor som dyker upp lite då och då, detta kan vara till exempel en sko som gör att man åker jättefort fram över planen, eller en magisk pensel som gör att man målar ett dubbelt så brett spår, eler varför inte atombomben som bombar ett stort område med din egen färg. det blir alltid fajter om att nå grunkorna först. en annan rolig detalj är att om man krockar sin pensel med en annan hoppar de till och får plåster och så åker dom jättesakta för en stund, haha detta kan faktiskt användas som en smart strategi. detta spel är sjukt roligt att döda lite tid med, men ännu roligare att dra igång på fester och utmana kompisarna :lol:

här är officiella hemsidan för Battle Painters

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...