Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Ikväll visas den första delen av STOG&M

Recommended Posts

Mycket bra! Jag ger historien 5/5 även om det var lite svårt att hänga med i alla svängar ibland. Utförandet kändes också bra även om det naturligtvis inte alltid höll paramount klass så det får 4/5. Det ska bli spännande att se fortsättningen när den nu kommer. Mer sådant! J.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håller med! Riktigt bra story, och välspelat av flera kända ansikten.

InAlienable (ung. "UtomJordingInomJording") är tydligen studions första science-fiction film som visas över Internet, med flera skådespelare ur Star Trek-världen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sådär, nu har jag sett den första delen av Star Trek: Of Gods and Men. Jag tycker att det var en bra första del som gav mersmak. Nivån är väldigt ambitiös och överlag tycker jag att dom lyckats med det mesta. Allt från effekter, miljöer till karaktärer, skådespelarval och dialog.

Den bästa delen är ju utan tvekan den med Tuvok och Uhura på Vulcan. Det ser bra ut med fina miljöer, intressant dialog och handling.

Tycker även det är kul att dom fått med så många skådespelare som man känner igen tidigare från Star Trek. Om det blir en release av detta på DVD så kan jag mycket väl tänka mig att köpa Star Trek: Of Gods and Men.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...