Jump to content

Star Trek: The Experience läggs ned


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_experience_logo.jpg Under en längre tid har framtiden för Star Trek: The Experience på Las Vegas Hilton varit föremål för diskussioner mellan CBS/Paramount, Cedar Fair och Hilton. I början av denna vecka kom beskedet att hela utställningen läggs ner från slutet av september. Se där, där försvann den främsta anledningen till att besöka USA...

Star Trek: The Experience har haft öppet sedan januari 1998, och nu efter drygt 10 år är det dags att lämna detta stora komplex. Då intresset för Star Trek-utställningen stadigt har minskat under åren, till stor del beroende på att inte lika mycket nytt produceras inom Star Trek-genren, var beslutet väntat. Samtidigt har hotellet, sedan de fick nya ägare, försökt att hitta en mer inkomstbringande verksamhet till hotellet. Det sistnämnda förklarade Robert Picardo för Trekmovie.com.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Det var det värsta, just innan vi får en se aldrig tidigare skådad boom av trek också. Attan. Någon kommer att bli grymt besviken om ett år eller så... <_< Man får vara glad så länge det varade och jag tillhör en av dem som har varit där. Det jag hoppas är att "the museum of the history of the future" får leva vidare för det var en av de mest fantastiska samlingar av trek grejor jag har sett. Man kanske kan tänka sig en utställning med guiderna sminkade som varelser från star trek som reser runt i hela världen? J.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...