Jump to content

Rättelse till Garakartikeln


Recommended Posts

Medan han var medlem i Obsidian Order så gick han med på att operera in ett implantat i huvudet, som skulle hjälpa honom att motstå tortyr om han blev tillfångatagen. Att vara landsförvisad på Terok Nor blev för mycket för honom, så han lät implantatet vara aktiverat. Implantatet injekterade kraftfulla droger, som gjorde honom fysiskt beroende av denna drog. Under år 2370 så blev det fel på implantatet, som nästan tog livet från Garak. Senare lyckades doktor Bashir operera bort implantatet. (The Wire)

Under sin tid i Obsidianorden gick han med på att operera in ett kraniumimplantat som skulle hjälpa honom att motstå tortyr om han skulle bli tillfångatagen. När exilen på Terok Nor blev för mycket för honom lät han implantatet vara aktiverat, först i omgångar, men sedan hela tiden. Implantatet utlöste kroppens naturliga endorfiner i sådana mängder att Garak till slut blev helt beroende av dem. Under år 2370 havererade implantatet, vilket först orsakade Garak stora smärtor och med tiden hotade hans liv. Doktor Bashir lyckades stänga av implantatet och motverka bieffekterna av det konstanta endorfinflöde som förändrat Garaks vita blodkroppar. (The Wire)

Ja, lite mer kan behöva slipas till, men jag hinner inte mer just nu. Deadlinen är spräckt och jag ska åka till västkusten imorgon.

Edited by Teaflax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...