Gå till innehåll
snoddas

Vilket avsnitt/film kommer denna replik ifrån?

Rekommenderade inlägg

Hej!

Jag börjar redan nu med att ursäkta mig om jag ställer denna fråga i fel forum, men jag tyckte det passade bäst här. Jag skall till på Lördag göra en (musik)cover på låten "Never trust a Klingon" med S.P.O.C.K. I den låten så finns det två samplingar, vilka jag tror sägs av Cpt. Kirk. Den ena är "I have never trusted a Klingon and I never will" (eller liknande) och den andra är "they (eller the Klingons) killed my son". Vilket eller vilka episoder/filmer är dessa samplade från? Skulle vara väldigt nice att göra en "clean" sampling av dessa rader för att använda i låten. Det kanske till och med finns någon på detta forum som redan har dessa samplingar? Tack på förhand för hjälpen.

Mvh

Snoddas/Men without Spines

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är från en av filmerna. Där de ska förhandla fram ett fredsfördrag med klingonerna. Men jag blandar alltid ihop vad de där heter...

Det är knivigt att veta var denna ska placeras. Om man antar att det är en fråga så ska den till "allmänna frågor om star trek". Men jag väljer nog att se det är som ett bredare forum där alla kan ställa sina frågor om varifrån citatet kommer och då är det rätt placerat. J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tackar och bugar! 14:10 in i filmen så plockar Kirk fram ett foto på sin son och då sägs de magiska orden. :-) Bra jobbat grabbar...

Snoddas - Men without Spines

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Eftersom Never trust a klingon är ett av de bästa episka synthmästerverk som någonsin skapas vore det väldigt kul att höra en cover på den. Lägg gärna ut ett smakprov när i är klara ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×