Jump to content
Sign in to follow this  
snoddas

Vilket avsnitt/film kommer denna replik ifrån?

Recommended Posts

Hej!

Jag börjar redan nu med att ursäkta mig om jag ställer denna fråga i fel forum, men jag tyckte det passade bäst här. Jag skall till på Lördag göra en (musik)cover på låten "Never trust a Klingon" med S.P.O.C.K. I den låten så finns det två samplingar, vilka jag tror sägs av Cpt. Kirk. Den ena är "I have never trusted a Klingon and I never will" (eller liknande) och den andra är "they (eller the Klingons) killed my son". Vilket eller vilka episoder/filmer är dessa samplade från? Skulle vara väldigt nice att göra en "clean" sampling av dessa rader för att använda i låten. Det kanske till och med finns någon på detta forum som redan har dessa samplingar? Tack på förhand för hjälpen.

Mvh

Snoddas/Men without Spines

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det är från en av filmerna. Där de ska förhandla fram ett fredsfördrag med klingonerna. Men jag blandar alltid ihop vad de där heter...

Det är knivigt att veta var denna ska placeras. Om man antar att det är en fråga så ska den till "allmänna frågor om star trek". Men jag väljer nog att se det är som ett bredare forum där alla kan ställa sina frågor om varifrån citatet kommer och då är det rätt placerat. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag tackar och bugar! 14:10 in i filmen så plockar Kirk fram ett foto på sin son och då sägs de magiska orden. :-) Bra jobbat grabbar...

Snoddas - Men without Spines

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eftersom Never trust a klingon är ett av de bästa episka synthmästerverk som någonsin skapas vore det väldigt kul att höra en cover på den. Lägg gärna ut ett smakprov när i är klara ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...