Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Romulanska hörs i nya filmen

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg Clifton Collins Jr sade till E! Online tidigare i veckan att de före och under inspelningen med Star Trek arbetade med en lingvist för att skapa ett perfekt romulanskt språk. Han beskriver fortsatt att hans och Eric Banas karaktärer är ungefär som rymdpirater, "tänk er Johnny Depp som en romulan", sade han vidare.

På en direkt fråga om det kommer vara några större överraskningar i rollistan, så säger han att det kommer att bli så, men att han inte borde säga något. Collins säger: "Det finns vissa saker som när barn växer upp , oavsett om det är Star Trek eller andra aktuella TV-shower, allt du behöver höra är deras röst och ditt hjärta värmer". Han svarar med ett leende "kanske" när han får frågan om detta gäller karaktärer och skådespelare från originalserien.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hans uttalande angående deltagande av Star Trek-celebriteter tyder på att det i huvudsak är röster vi kommer att få höra av någon eller några sådana, eller?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det han säger att är att någon eller någon oväntad person kommer att dyka upp och att en del personer är så välbekanta så att man känner igen dem överallt. Låter som att någon oväntad röst skulle dyka upp, kanske att gamle spock pratar med gamle kirk eller något... Den som lever får se. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja inte för att filmen skulle stå och falla för det men visst vore det ett lyft för oss trekkers om dom stoppar in någon mer från orginalserien (eller dom andra serierna för den delen, fast då bleve väl det rörigt) på något sätt. Men vi har ju redan Spock med, vilket jag tycker är mycket bra. Utan någon som helst skådespelare från orginalserien så hade nog filmen blivit betydligt fattigare tror jag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...