Gå till innehåll
Nyhet

Ny science fictionserie lanseras på ABC

Rekommenderade inlägg

Star Trek-veteranen Rene Echevarria har tillsammans med Greg Berlanti skapat en ny TV-serie om utomjordingar som landar på Jorden. TV-kanalen ABC är den som för den nordamerikanska marknaden skall visa serien, en serie som fått namnet The Return (sv. Återkomsten). Inget nytt tema, särskilt inte för Echevarria, som dessutom var med och gjorde The 4400, men det finns fler exempel i Dagen då Jorden stod stilla, Alien Nation och delvis även Doctor Who. Det blir intressant att se om de hittar någon ny vinkel på ett ”urgammalt” koncept, eller om detta blir ännu en flopp inom genren science fiction, en genre som tyvärr saknat starka serier på senare år (bortsett från Doctor Who, min åsikt).

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jamen det är ju bara för att spara pengar som dom hamnar i jordlik landskap serru :lol: det visste du redan. Skojar bara. Men temat som detta ska handla om är onekligen uttjatat! Det MÅSTE finnas en mängd bättre manus/ideer därute som inte fått en chans!

Redigerad av michael ricochet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag hade hälldre sett en Sci-Fi serie som utspelar sig i rymden långt från jorden. Gillar rymdskepp, mängder av raser och kulturer. Star Trek, Firefly och Stargate är helt i min smak. Har aldrig var något intreserad av dessa "Sci-Fi serier" som utspelar sig i nutid, i dagens samhälle. Sci-Fi för mig är framtid eller någon helt annan plats. Mångkulturelt och utspridet. På så sätt begränsar man inget, och kan komma på ofantligt många ideer och utmana sinnet. Jorden... :huh: ...Ärligt talat vad är det för roligt med jorden. Jag lever och jobbar i denna världen varje dag. Har inget som helst intresse av att se "sk**en" även på min fritid, när jag sätter mig framför tv´n. Sci-Fi ska befria sinnet från det jag lever i, och utmana, stimulera, samt förföra mig i en helt annan värld.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×
×
  • Skapa nytt...