Jump to content

Star Trek: The Experience kvar i Las Vegas?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Borgmästaren i Las Vegas, Oscar Goodman, säger nu tillsammans med utvecklaren av anläggningen Neonopolis, Rohit Joshi, att Star Trek: The Experience eventuellt kan flytta till Nenopolis, ett affärscentrum som kämpat med ekonomin under en längre tid och som behöver ett uppsving på många sätt. Långtgående förhandlingar pågår, men inget är skrivet i sten än.

Kritiken mot Star Trek: The Experience när det fanns på Las Vegas Hilton var att det mot slutet kändes stelt och i stort behov av uppdatering. Anthony Pascale på Trekmovie.com menar att det blir fel att bara ta det som fanns och återskapa det, särskilt som kostymerna i och med den kommande Star Trek-filmen kommer att göra tidigare kostymer gamla. (+)

Robert Picardo, doktorn i Star Trek: Voyager och en av de bidragande skådespelarna på Star Trek: The Experience, menar att det var fel av Las Vegas Hilton att lägga ner utställningen precis när den nya filmen väntas revitalisera Star Trek. Han berättar att det i ett kommande avsnitt av Stargate Atlantis kommer att utspelas ett antal scener på plats i Las Vegas. McKay kommer då att säga att det bara finns ett ställe i Las Vegas som en utomjording kan få arbete, och det är på Star Trek: The Experience. (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Jag har läst i trådar på TrekBBS att The Experience var lönsamt fram till slutet. Orsaken till att de lade ner berodde på att Las Vegas Hilton (som dock inte ägs av Hiltonkedjan, utan ett annat företag som använder Hiltonnamnet på licens) tiodubblade hyrorna.

Samtidigt har jag svårt att se att en stor upprustning hade varit lönsam. Det är lite som när ett företag lägger ner en gammal fabrik som är lönsam, men har utdaterad teknik. En renovering kostar sannolikt mer än det smakar i längden. Bermanerans Trek har definitivt spelat ut sin roll pengamaskin.

Men det vore kul om delar av The Experience med en uppdatering baserad på den nya filmen i centrum. Men som också gav gamla TOS en lite större plats, vilket The Experience inte gjorde.

Link to comment
Share on other sites

Det vore kul om de flyttade över musei delen i varje fall. Och om man vill ha en ny grej så vore det smartaste att focusera på den nya filmer och de olika karaktärer och raser som finns där. Eller så kan man bara skapa ett stort star trek museum med aliens som guider osv. Det skulle nog bli väl så besökt som experience. J.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...