Jump to content

Star Trek XI - 147 dagar kvar *spoiler*


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg

  • Majel Barrett-Roddenberry är den andra av de två besättningsmedlemmarna från originalserien som kommer att delta i den elfte filmen (med premiär i maj 2009). Hon återtar som vid flera andra tillfällen ansvaret för rösten till datorn och kommer således inte att synas på skärm. Hon har annars haft roller i originalserien, den animerade serien, flertalet filmer, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager och Enterprise - alltså alla serierna. Nu kommer hon alltså att finnas med även i den beryktade omstarten av Star Trek, vilket måste sägas är hedrande. (+)
  • Simon Pegg tyckte det var helt galet att få arbeta sida vid sida med Leonard Nimoy, berättar han vid mottagandet av ett hedersuppdrag vid universitetet i Gloucestershire i förra veckan. (+)
  • Roberto Orci vägrar säga om serietidningen Star Trek: Countdown som skall släppas under våren och som skall förklara bakgrunden till filmen, är kanon eller inte. Det är inte han som kan besluta det, säger han. Tidningen har huvudmännen bakom filmen som författare och den hänvisas till i mycket av Paramounts marknadsföring inför filmen, så frågan om kanon lär diskuteras framledes. Serietidningen äger enligt Orci rum efter Star Trek: Nemesis, vilket ger frågetecken om varför man ser Data på framsidan av serietidningens omslag (för det kan väl inte vara någon annan än Data?). [+)
  • Orci berättar vidare att Intels webbplats med marknadsföring inför filmen inte med säkerhet kan betraktas som kanon, inte förrän det har visats i film eller på TV. Han skall dock ta upp frågan med övriga i teamet bakom filmen, för att avgöra frågan. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...