Jump to content

Star Trek XI - 112 dagar kvar


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg

  • Bilder på Zachary Quinto och Chris Pine från Golden Globes häromsistens hittar ni på HeroesSpoilers och på Buzznet.
  • Chris Pine svarar E!Online på frågan om den nya filmen kommer att innehålla oerhört mycket fokusering på sex och hans svar var kort, men tydligt: "Det är ett annorlunda Star Trek, men det finns ingen galen sexscen. Man kanske ser otäckta magar, men du vet, det var ett bra tag sedan de uppfann bikinin så jag tror inte att vi kommer skaka om särskilt mycket." (+)
  • Kirk och Spock är definitivt inte vänner från början, något vi kunde se i trailern som kom i november, och detta bekräftas nu av Chris Pine som säger: "Konflikten i deras relation ger faktiskt Zachary [Quinto] några stunder när han inte är lika kontrollerad och logisk som [Leonard] Nimoys karaktär var. Han har några utbrott som inte är exakt som den klassiska Spock." (+)
  • Chefsingenjör Olsen heter den allra första chefsingenjören ombord USS Enterprise och han spelas av Greg Ellis. Honom såg vi senast i What You Leave Behind, som cardassiern Ekoor. Han intervjuas nu av IGN Movies och även om han inte säger så mycket om innehållet i filmen, men talar om hur det kändes att ha de nya Star Trek-kostymerna på sig. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Fast har inte star trek alltid varit en väldigt frigjord tv serie? Man har talat mycket om mycket känsliga och tabubelagda ämnen. Dessutom: Är de inte väldigt heta på gröten i A mirror darkly? J.

NJa, att ta upp känsliga ämnen är något helt annat än att bara inkorporera sexscener. Det är ju inte så att den nya filmen kommer att röra vid något förbjudet om den petar in sexscener.

Och just nu står det still, men är inte avsnittet du nämner från ENT? I så fall hänvisar jag till mitt föregående inlägg igen! ;)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...