Gå till innehåll
Timilim

Film om hur människan åker till Mars

Rekommenderade inlägg

Jag såg en film på TV för några år sedan om hur det kunnat gå till när människan åker till Mars... Den utspelade sig i form av en "Live nyhetssändning". Någon som vet vilken film jag menar? :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det var ingen "spelfilm" utan de hade mer gjort det som en "vanlig" lång direktsändning. Man fick se förberedelser, intervjuer med de resande etc. Det var meningen att det skulle vara så som den första Marsfärden kunnat bli. Dvs. inga påhittade problem som besättningen mirakulöst lyckats lösa i sista sekund...

I filmen/programmet får man även se någon grupp som hackar nyhetssändningen och lyckas ta över sändningen i någon minut. Gruppen är emot att människan åker till Mars.

Tror den gick på TV för 4-5 år sedan.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har sett något liknande "docu-fiktion" på SVT, tror det var vetenskapens värld, men det där med att de hackar in sig i sändningen känner jag inte igen.

Den jag såg handlade mest om hur människan skulle klara sig i rymden och visade hur det rent praktiskt skulle gå till att resa till mars.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...