Jump to content

Så mycket kostar det att köpa Terminatorfranschisen


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Till salu: Terminatorfranschien. Pris: mer än 60 miljoner dollar. Det är vad de nuvarande ägarna Derek Anderson och Victor Kubicek anser att den är värd, skriver LA Times.

Köparen blir den femte ägaren till Terminatorvarumärket sedan den första filmen, vilket är ett rekord för en filmserie. Senast den bytte ägare var år 2007. Då betalade Anderson och Kubicek 25 miljoner dollar, så det är osäkert om de får vad de vill ha med tanke på att Terminator Salvation gick sämre än väntat. Orsaken till försäljningen är att deras bolag Halcyon Holding Group är försatt i konkurs.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Jag tycker att det är ascoolt med terminator-konceptet och cyborg-grejen men det känns ändå begränsat. Du har liksom inte så breda möjligheter om du ska hålla dej till att det är på jorden och i framtiden eller nutiden samt det är krig mot maskinerna. Och om du t.ex ger dej ut i rymden eller tar in en alien osv, tappar man grundkonceptet så till den grad att man inte längre kan kalla det "terminator". Och nu går det ju redan en serie på tv. Det känns mättat nu tror jag.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...