Jump to content

Star Trek vinner sex Scream awards


Nyhet

Recommended Posts

Star Trek-filmen vann sex priser på Scream awards som hölls i går natt svensk tid. Bland annat huvudpriset "Ultimate scream", där filmen tävlade mot Twillight och flera andra blockbusters.

Men det var inte JJ Abrams som tog emot den utmärkelsen, utan William Shatner (!) som sa så här när han tog emot priset:

-JJ, jag tar hand om det här...filmen var framgångsrik. Tänk er bara hur framgångsrik den hade varit om jag hade varit med i den. Jag kommer att vänta på att du ringer mig.

JJ Abrams fick dock ta emot en utmärkelse själv: priset som bästa regissör.

Star Trek vann också titeln "årets science fiction-film", och Chris Pine vann "priset som bästa skådespelare i en science-fiction-film eller tv-serie". Winona Ryder tog hem titeln "bästa cameo", och Spock och Kirks slagsmål valdes till den bästa slagsmålsscenen.

Scream awards sänds den 27 oktober på den amerikanska tv-kanalen Scream (den är alltså inspelad). Vinnarna har röstats fram av folket online.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Hur i fridens namn kan man ge pris för de alternativa Spock och Kirks slagsmål. Det var ju inget märkvärdigt.....Fans det inga andra filmer nominerade??

Märkligt över huvud taget att man ger pris för bästa slagsmål. Hade det varit i Kina kunde jag mycket väl förstå det, men i Hollywood. <_<

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

Det finns priser för bästa filmkyss också har jag sett, kanske inte just för det här priset, men för andra priser.

andra slagsmål: Wolverine mot sabertooth och Wolverine/Sabertooth mot Dead Pool. snake eyes mot storm shaddow... men den sista var inte ens nominerad. jag tycker fighten i Drag me To Hell skulle vunnit.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...