Jump to content

Trekkers mer etiska än superhjältefans


Nyhet

Recommended Posts

Superhjältefilmen Watchmen var den mest olagligt nedladdade storfilmen i somras. Star Trek var inte ens med på tio-i-topp-listan, skriver Forbes.

Sammanställningen, som täcker årets första sex månader, visar att Watchmen laddades ner 17 miljoner gånger, men Star Trek bara fem miljoner gånger. Något som förvånade Eric Garland, vd för Big Champagne, som genomförde undersökningen. Han tror att det låga antalet beror på att pirater avstår från piratkopior filmade i biograferna, och i stället väntar på uppladdade dvd-kopior.

-Jag tror att det går tvärs emot idén att pirater är tittare som ser på vad som helst. Till och med pirater väntar för att få högre kvalitet. Mitt intryck är att det finns en viss mognad på den svarta marknaden.

Paramount kommenterade saken kort med "att det var en lista vi är glada att inte vara med på".

Bland tv-serierna var superhjälteserien Heroes etta med 54,5 miljoner nedladdningar strax före Losts 51 miljoner. Till skillnad från myten att nedladdningar hjälper filmer och serier att bli populära visar listan raka motsatsen. Watchmen gick back på bio i våras och Heroes har vikande tittarsiffror och är nedläggningshotad.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Där håller jag verkligen inte med^.

En kompis sa till mej att jag aldrig skulle se Watchmen för att den var så tråkig men jag tänkte "Han vet inget, han tycker inte ens Star Trek är bra" så jag hyrde filmen och det första jag sa efter filmen var slut var "Jag vill ha mina 2 2/1 timmar tillbaka".

Nää Watchmen var inget för mej.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...