Jump to content

Pocket Books ger inte ut de planerade Star Trek XI-böckerna i sommar


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Simon & Schuster och Pocket Books har valt att lägga de planerade fyra romanerna, alla utspelandes i den alternativa verkligheten skapad genom filmen Star Trek från förra året, på is. En talesperson för företaget berättar följande:

Med förra sommarens populära Star Trek-film skapade JJ Abrams en ny vibrerande och spännande version av Star Trek-universat. Efter noggrant övervägande bestämde vi att vänta med att berätta nya historier medan JJ och hans team fortsätter att utveckla sin vision.

Detta blev en stor besvikelse för oss som sett fram emot dessa böcker. Det är inte klart om höstens planerade böcker i övriga Star Trek-utgivningen flyttas fram i och med detta eller om sommarens månader blir ett mycket sorgligt tomt kapitel. Det finns självfallet också frågetecken om de väntar med pocketboksutgivningar i den alternativa tidslinjen till efter att Star Trek 12 har kommit ut år 2012.

Och visst får jag en känsla av att Paramount försöker styra upp saker och ting, inte helt olikt den kontroll som fanns på 1980-talet då man inte fick skriva något i romanerna som var tydligt kopplat till endera Star Trek-filmen eller -serierna.

Läs mer om böckerna här:

Refugees | Seek a newer world | More beautiful than death | The hazards of concealing

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...