Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek Databas utlyser årets "Suecica Astrum Erratus Praemium"

Recommended Posts

Härmed utlyses årets pris för förtjänstfulla personer eller organisationer från Nordeuropa inom området Star Trek eller som verkat i Star Treks anda. Ni kan läsa mer om priset, som kommer att delas ut den 5 april, bland våra teman. Alla forummedlemmar kan lämna nomineringar senast den 5 mars. Glöm inte att hela Norden medräknas och att vi inte bara tittar på aktuella bragder. I priset ingår inga pengar, utan bara den nog så viktiga äran.

2009 vann TV-profilen och trekkern Henrik Bennetter priset och han var mycket tacksam för den ära som följde med priset. Vem vinner årets pris?

Diskutera gärna och glöm sedan inte att e-posta eller PM:a oss i redaktionen.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag är så hemskt dåligt insatt i om vilka som jobbar mycket för star trek i norden förutom ni här på databasen och en o annan i dom större föreningarna(har nån´av dom blivit nominerad förut?) Eller kanske man kunde nominera någon från det nordiska filmprojektet? The2mas eller andra från detta projekt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det går bra och trots att vi svenskar inte har sådan koll på viktiga Star Trek-framgångar så hindrade det inte ett 30-tal nomineringar förra året! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...