Jump to content

Star Trek spås vinna en Oscar för bästa make-up


Nyhet

Recommended Posts

Star Trek vinner en Oscar för bästa make-up på Oscarsgalan, spår den kanske mest kände amerikanske filmrecensenten Roger Ebert samt filmsajterna Awards Circuit och In contention. I sådant fall blir det första gången en Star Trek-film vinner en Oscar.

Filmen tävlar mot The Young Victoria och Il Divo. I övriga tre kategorier Star Trek är nominerad i så ser det dock mörkt ut. Avatar tror de flesta tar hem statyetterna för visuella effekter samt ljudredigering, medan The Hurt Locker vinner för ljudmix.

Den sjunde mars delas Oscarsstatyetterna ut i Hollywood.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Herre jistanes. Hur många gånger har det inte stått att man önskar att de vinner en Oscar. Det kommer inte hända på ett bra taaaaaaaaaaaaaag.....

Det är bara mainstream filmer som vinner Oscar. Fler människor måste bli frälsta, annars kommer det inte att bli någon Oscar :P

Link to comment
Share on other sites

I de tekniska kategorierna är det ju yrkesmän och kvinnor som röstar och de är ganska få, så mainstream spelar liten roll. Att stora filmer blir nominerade här beror på att de ofta utmärker sig i dessa kategorierna. Dessutom de som är med och röstar personer som arbetar ofta med storfilmer, så åter igen gynnas de.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Om du definierar en mainstream film som en kassako så är det långt från sanningen, de nominerade i t. ex Bästa Film-kategorin är knappast alltid storfilmer som drog hem miljarder på bio.

Martin Lawrence gjorde ju ett humoristiskt inslag när Chris Rock var värd för Oscarsgalan för några år sen där han gick runt och frågade en massa personer om dom sett de nominerade filmerna i Bästa Film-kategorin, ingen hde gjort det. Sen frågade han om dom hade sett Big Mommas House, det hade dom flesta.

Edited by The Holy Three
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...