Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Personnytt

Recommended Posts

  • Ron Perlman (Viceroy i Star Trek Nemesis) har fått rollen som Conans far Corin i den kommande nya Conan-filmen. Med i filmen är även Rachel Nichols (Gaila i Star Trek) och Jason Mamoa (Stargate Atlantis). Inspelningen har precis startat under ledning av regissören Marcus Nispel. (+)
  • J.T. Tepnapa, som spelade Hikaru Sulu i Star Trek: Phase II, kommer att regissera en oberoende film som spelas in i Seattle denna sommar. Manuset är skrivet av Carlos Pedraza som också hjälpte till med avsnittet Blood and Fire i New Voyages. Filmen ges ut 2011 - den lär inte komma till Sverige, om man inte direktimporterar själv förstås. (+)
  • Leonard Nimoy tror inte att han är med i framtida Star Trek-filmer. Detta säger han i en intervju med Calgary Herald: "Jag ser inte att detta kommer att hända. Jag är nöjd. Jag är glad och inte ledsen. Jag känner det som att jag haft en underbar resa med karaktären i 44 år." (+)

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag dissade precis V i ena annan tråd och förklarade hur jag inte gillar remakes, och det står jag fast vid, men skådespelarna i den nya Conan-filmen får mig nyfiken, det måste erkännas. Både Ron Perlman och Jason Mamoa är skådespelare jag uppskattar. Jason var bra i Atlantis och Ron är enaståene i mängder av filmer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Att Mamoa är nya Conan tycker jag är skrattretande, större B-skådis, alternativt dagtidssåpa-skådis får man ju leta efter. Nej, det är inte en film jag ser fram emot.

Angående Nimoys uttalande är det lite bittersött.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...