Gå till innehåll
ghost

Collectormania Köpenhamn 2, 20-21 november

Rekommenderade inlägg

I år kommer mässan att hålla till i DGI-byen i Köpenhamn, som ligger strax bakom järnvägsstationen. Väldigt lättillgängligt m.a.o.

Än så länge är 5 gäster listade, varav den mest intressanta (för egen del) är Armin "Quark" Shimerman. Det är ett tag till innan mässan, så jag håller tummarna att Armin inte får andra planer innan dess och måste avboka. Övriga listade gäster är just nu är från Star Wars; David "Darth Vader" Prowse, Jeremy "Boba Fett" Bulloch, Kenny "R2-D2" Baker och Rusty Goffe (spelade en Jawa i SW 4).

Mer info hittar ni på CollectorManias danska hemsida.

Förra året var det lite klent på marknadssidan, men jag hoppas lite fler säljare tar sig dit i år. En stor skillnad från Scifimässan i Sverige är att Collectormania kör en frågestund på scenen med de olika gästerna (åtminstone förra året). Ett välkommet och uppskattat inslag.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tänkte skapa en tråd om den här mässan i dagarna, såg reklam för det på London Film & Comic Con. Såg en video från förra årets mässa och den såg väldigt klen ut, hoppas den här blir lite större. Kanske tar mig till denna, baserat på vilka gäster som kommer.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...