Gå till innehåll
ghost

Collectormania Köpenhamn 2, 20-21 november

Rekommenderade inlägg

I år kommer mässan att hålla till i DGI-byen i Köpenhamn, som ligger strax bakom järnvägsstationen. Väldigt lättillgängligt m.a.o.

Än så länge är 5 gäster listade, varav den mest intressanta (för egen del) är Armin "Quark" Shimerman. Det är ett tag till innan mässan, så jag håller tummarna att Armin inte får andra planer innan dess och måste avboka. Övriga listade gäster är just nu är från Star Wars; David "Darth Vader" Prowse, Jeremy "Boba Fett" Bulloch, Kenny "R2-D2" Baker och Rusty Goffe (spelade en Jawa i SW 4).

Mer info hittar ni på CollectorManias danska hemsida.

Förra året var det lite klent på marknadssidan, men jag hoppas lite fler säljare tar sig dit i år. En stor skillnad från Scifimässan i Sverige är att Collectormania kör en frågestund på scenen med de olika gästerna (åtminstone förra året). Ett välkommet och uppskattat inslag.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tänkte skapa en tråd om den här mässan i dagarna, såg reklam för det på London Film & Comic Con. Såg en video från förra årets mässa och den såg väldigt klen ut, hoppas den här blir lite större. Kanske tar mig till denna, baserat på vilka gäster som kommer.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×