Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Variety: "Benicio Del Toro ska spela skurken i nästa film"

Recommended Posts

Benicio Del Toro spelar skurken i Star Trek 12, skriver branschtidningen Variety. Producenten JJ Abrams ska ha träffat honom för att erbjuda honom rollen, men utan att Del Toro vet vilken karaktär han ska spela.

Trekmovie.com skriver signaturen Inside the production, som hävdar känna någon inom produktionen, att rollfiguren är Khan och att förstahandsvalet var Javier Bardem, men att han valde att göra James Bond i stället för Star Trek. Samtidigt kommer inte Khan vara huvudfienden, utan det är Borgdrottningen. Detta får dock kanske tas med en nypa salt med tanke på borgerna aldrig förekom i TOS.

Vem skulle du vilja Del Toro spelade?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man ska ta alla sådana här "nyheter" med en stooooooooor nypa salt så länge de inte kommer direkt från Abrams och produktionsbolaget. Det är mycket rykten i luften kring en sådan här stor och välbekant produktion och de lägger med säkerhet ut både ett och flera villospår för att maskera vad filmen verkligen handlar om. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag tror dock att det är sant att Del Toro ska vara med. Variety lär inte komma med löst skvaller. Snarare kan det nog mycket väl vara så att man inom produktionen släpper denna nyhet inofficiellt för att väcka intresse för nästa film redan nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...