Gå till innehåll
Nyhet

Trekmovie: "Star Trek-spelet kan vara det bästa Trekspelet någonsin"

Rekommenderade inlägg

På E3-mässan i presenterades en ny demo för Star Trek-spelet. I den hör vi både Chris Pines (Kirk) och Zachary Quintos (Spock) röster och får se Gorn för första gången. I demon som har lagts upp av Trekmovie.com får vi också se tvåspelarläget.

Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale är imponerad av spelet och anser att utgivaren Namco-Bandai har fångat känslan från Star Trek (2009). Han tror till och med att detta kan vara det bästa Star Trek-spelet någonsin.

Se demon nedan.

&feature=player_embedded#! Källa 2

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det ser ju bra ut men jag betvivlar att det ska vara det bästa trekspelet. Detta är ju ännu ett shooter spel. Varför kan man inte göra ett adventure spel. Trek ska ju vara "to seek out new life and new civilizations".

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

De som gillade Elite Forcespelen bör nog gilla dessa. Antagligen görs inga äventyrsspel därför de är dyra att göra och inte säljer något vidare längre. Samtidigt ska man komma ihåg att det överlägset mest sålda Trekspelet är Star Trek 25th Anniversary som var ett äventyrsspel med rymdsstrider, men man fick minuspoäng om man använde våld under själva uppdragen på olika planeter. Så Star Trek-spelare kanske vill ha ett sådant spel. Tyvärr är det 20 år sedan och marknaden har ändrats rejält.

Angående speltrailern: eftersom Gorn är med i spelet så kan vi nog räkna med att de inte är med i Star Trek 12. Sedan tycker jag mig höra att de anländer vid New Vulcan, så nästa film handlar nog inte om vad som händer med de överlevande vulcaniterna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Blir väl sannolikt ett köp, men videon imponerar inte särskilt mycket.

Att använda Gorn som fiender gör nog spelet mycket mer till en generisk shooter snarare än ett spel med Star Trek-känsla. Nåja, det är ju väldigt tidigt än, så man ska väl inte säga för mycket. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×