Jump to content

Trekmovie: "Star Trek-spelet kan vara det bästa Trekspelet någonsin"


Nyhet

Recommended Posts

På E3-mässan i presenterades en ny demo för Star Trek-spelet. I den hör vi både Chris Pines (Kirk) och Zachary Quintos (Spock) röster och får se Gorn för första gången. I demon som har lagts upp av Trekmovie.com får vi också se tvåspelarläget.

Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale är imponerad av spelet och anser att utgivaren Namco-Bandai har fångat känslan från Star Trek (2009). Han tror till och med att detta kan vara det bästa Star Trek-spelet någonsin.

Se demon nedan.

&feature=player_embedded#! Källa 2

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

De som gillade Elite Forcespelen bör nog gilla dessa. Antagligen görs inga äventyrsspel därför de är dyra att göra och inte säljer något vidare längre. Samtidigt ska man komma ihåg att det överlägset mest sålda Trekspelet är Star Trek 25th Anniversary som var ett äventyrsspel med rymdsstrider, men man fick minuspoäng om man använde våld under själva uppdragen på olika planeter. Så Star Trek-spelare kanske vill ha ett sådant spel. Tyvärr är det 20 år sedan och marknaden har ändrats rejält.

Angående speltrailern: eftersom Gorn är med i spelet så kan vi nog räkna med att de inte är med i Star Trek 12. Sedan tycker jag mig höra att de anländer vid New Vulcan, så nästa film handlar nog inte om vad som händer med de överlevande vulcaniterna.

Link to comment
Share on other sites

Blir väl sannolikt ett köp, men videon imponerar inte särskilt mycket.

Att använda Gorn som fiender gör nog spelet mycket mer till en generisk shooter snarare än ett spel med Star Trek-känsla. Nåja, det är ju väldigt tidigt än, så man ska väl inte säga för mycket. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...