Gå till innehåll
Nyhet

Dredd 3d floppar på bio

Rekommenderade inlägg

I helgen släpptes Dredd 3d med Karl Urban (McCoy) i huvudrollen som Judge Dredd på svenska biografer. Men någon succé är filmen inte. Hittills har Dredd 3d, som släpptes i många andra länder inklusive USA redan i september, bara knappt spelat in halva produktionsbudgeten på 50 miljoner dollar, skriver Boxofficemojo.com.

Filmen som sådan är dock omtyckt bland biobesökarna: Dredd 3d har ett snitt på 7,7 av 10 hos Internet Movie Database. Även amerikanska filmkritiker uppskattar filmen. På Rotten Tomatoes ger 77 procent av dem tummen upp för Dredd 3d, vilket är betydligt högre än vad Stallones version fick på 90-talet. Den gillades bara av ynka 16 procent.

Totalt har Dredd 3d spelat in 23,3 miljoner dollar fram till igår söndag den fjortonde oktober.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Handlingsmässigt så var den väl inte så mycket att hurra för. Men gillar man serien (eller en rejäl actionfilm), så blir man nog inte besviken. Själv tyckte jag den återspeglar ton, stämning och karaktärer bra i jämförelse med serien. Lite förvånad faktiskt att den inte gått bättre.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det görs så mycket superhjältefilmer numera att många lär inte locka mer än de största fansen av en viss serie eller genren. Jag tror det spelar in en hel del. Det måste finnas en viss mättnad hos marknaden på grund av mängden och på grund av att kraven på en bra superhjältefilm har gått upp rejält på 2000-talet. Så en hel del går nog bara när det är riktigt bra, inte bara bra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×