Gå till innehåll
Nyhet

Paramount avslöjar namnet på Cumberbatchs roll i Star Trek Into darkness (*mindre spoiler*)

Rekommenderade inlägg

Paramount har lämnat ut nya bilder för att marknadsföra den kommande Star Trek-filmen och på en av dessa ser vi Spock och Kirk som pratar med en fängslad skurk, spelad av Benedict Cumberbatch. I samband med bilden uppges också namnet på Benedict Cumberbatchs roll vara John Harrison, vilket får oss att fundera: Det skulle ju vara en skurk från Star Treks kanon, och jag kan verkligen inte påminna mig om att jag har sett karaktären John Harrison tidigare. 

 

Man kan självklart ana att Paramount bara satt in ett falskt namn för att detta skall avslöjas senare, men enligt Trekmovie har källor till dem bekräftat att detta verkligen är rollens namn. Bilden kan ni se här

 

Tillägg 10:01

Paramount avslöjade också en rad andra namn på skådespelares karaktärer samt andra små detaljer om filmen. Detta och en kort sammanfattning över filmens första nio minuter kan ni nu läsa i vårt tema Star Trek Into Darkness.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, det verkar vara så. Kanske man från början har kallat honom Khan eller Mitchell, men ändrat sig. Det finns källor som hävdar att Orci ville använda Mitchell, men Paramount sa nej. Andra hävdar att eftersom man först tittade på latinos för skurkrollen så är det självklart Khan. Men kanske man har ändrat skurkens namn efter Benedict Cumberbatch fick rollen?

Jag tycker dock det är lite trist att man väljer en ny skurk. Dessa har knappast tidigare rosat marknaden särskilt mycket. En nytolking av Khan eller Mitchell hade varit mer spännande.

Men det är klart eftersom det finns kopplingar till Khans vrede i trailer och figurer som medverkar i övrigt, så kanske Harrison är Khan. På Memory Alpha står det att Khans ursprungliga namn var John Ericssen och var en supermänniska från Norden. Kanske Harrison är en supermänniska från England nu som är löst baserat på Khan?

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×