Gå till innehåll
Nyhet

Nedläggning hotar även planerade utgivningar av Blu-ray och böcker

Rekommenderade inlägg

Bild

[Nedanstående var ett aprilskämt]

 

Nedläggningen av Star Treks gamla tidslinje, som vi berättade om tidigare idag, innebär nu tyvärr också att alla tänkta utgivningar på blu-ray samt all litteraturutgivning ställs in. Paramount kommer också att dra in alla produkter som är relaterade till det gamla Star Trek. En inofficiell kommentar från en av Paramounts företagsledare, Una Lirpa, på sitt twitterkonto igår (svensk tid): ”Vi kommer att köpa tillbaka allt från leverantörer och butiker och sedan försegla allting." 

 

 

Det positiva i sammanhanget är då att vi troligtvis äntligen kommer att få se de bokutgivningar i den nya tidslinjen som ställdes in 2010, böcker som redan skrivits men som då drogs tillbaka med hänvisning till att Abrams skulle få jobba fritt i den nya tidslinjen. Ett par av böckerna vi då kommer att få se är Alan Dean Fosters Refugees och Christopher L Bennets Seek a newer world, böcker som varit eftersökta länge.

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har aldrig förstått varför de inte gav ut dem från första början. De har betalat författarna, men ger inte ut ett material som de kan tjäna pengar på... Men nu lär det väl bli av äntligen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...