Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Databas Årskrönika 2013

Rekommenderade inlägg

BildEfter fyra års väntan var det i maj äntligen dags för Star Trek Into Darkness biopremiär. Filmen blev en stor framgång runt om i världen, både intäkts- och kritikermässigt. För första gången var en Star Trek-film mer populär utanför USA. Sverige var inget undantag, och mer än 100 000 biobesökare såg filmen. Även om Into Darkness dominerade nyhetsskörden innehöll dock året mycket mer: DS9 fyllde 20 år, världsrekordet för antal trekkers i uniform slogs på nytt, sonden Voyager 1 lämnade vårt solsystem samt mycket annat.

 

Läs mer om allt som hände det gångna året i våra artiklar! Nu är det dags för del 2, där vi får en summering av årets nyheter inom vetenskap och teknik, spel och Dr Who. Vi får också veta vad som hänt med Star Trek Databas under året som gått, lite statistik, och lite av vad som väntar oss det här året. Dessutom får vi de klingonska nyheterna för förra året (översatta till svenska) >> Årskrönika 2013, del 2.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Intressanta och välskrivna texter i den andra delen. Samtidigt trist att antalet besökare på sidan gick -- trots att Into Darkness släpptes och sålde fler biljetter än den förra filmen. Aktiviteten på Flashback var ungefär densamma för Into Darkness och den förra filmen. Och på Twitter var det många som twittrade om den. Underligt att färre vill diskutera den filmen här.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag håller med - men det är väl så som tiden är. Mindre aktivitet i föreningar och sociala forum, medan de sociala medierna ökar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×