Jump to content

Star Trek Databas Årskrönika 2013


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildEfter fyra års väntan var det i maj äntligen dags för Star Trek Into Darkness biopremiär. Filmen blev en stor framgång runt om i världen, både intäkts- och kritikermässigt. För första gången var en Star Trek-film mer populär utanför USA. Sverige var inget undantag, och mer än 100 000 biobesökare såg filmen. Även om Into Darkness dominerade nyhetsskörden innehöll dock året mycket mer: DS9 fyllde 20 år, världsrekordet för antal trekkers i uniform slogs på nytt, sonden Voyager 1 lämnade vårt solsystem samt mycket annat.

 

Läs mer om allt som hände det gångna året i våra artiklar! Nu är det dags för del 2, där vi får en summering av årets nyheter inom vetenskap och teknik, spel och Dr Who. Vi får också veta vad som hänt med Star Trek Databas under året som gått, lite statistik, och lite av vad som väntar oss det här året. Dessutom får vi de klingonska nyheterna för förra året (översatta till svenska) >> Årskrönika 2013, del 2.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Intressanta och välskrivna texter i den andra delen. Samtidigt trist att antalet besökare på sidan gick -- trots att Into Darkness släpptes och sålde fler biljetter än den förra filmen. Aktiviteten på Flashback var ungefär densamma för Into Darkness och den förra filmen. Och på Twitter var det många som twittrade om den. Underligt att färre vill diskutera den filmen här.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...