Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek: Axanar drar igång sin första Kickstarter

Rekommenderade inlägg

axanar_140301.jpg

 

Vi har hävdat förr och vi lär hävda igen att 2014 är fanproduktionernas år. Vi började året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och snart därefter ett nytt avsnitt av Star Trek Continues. Nu väntar vi spänt på Star Trek: Renegades, Yorktown: A Time to Heal och även

 

Ett av årets mest spännande projekt är Star Trek: Axanar; en långfilm med flera stora namn bakom sig och höga ambitioner framför sig. De har valt att istället för att börja med att göra en insamling till huvudprojektet så ska de skapa en mindre prologfilm i dokumentärstil, Prelude to Axanar, för att värma upp och generera intresse för projektet.

 

För att göra detta har de idag dragit ig??ng en månadslång Kickstarter-kampanj, med målsättning att samla in 10 000 dollar ... och än så länge ser det väldigt bra ut, för i skrivande stund har insamlingen varit igång i lite mindre än två timmar, och den har redan passerat 4 000 dollar.

 

Bland förmånerna som man kan välja som donator finns bland annat textilmärken, illustrerade manus och Star Trek: Axanar-affischer designade av Juan Ortiz.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det ska bli intressant att se hur det går att få in pengar till huvudprojektet se'n. Projektledningen har lagt ner mycket tid och energi på att skapa hype kring projektet, vilket märks på den här insamlingen.

Det känns som att de spenderar en del av sin goodwill i förtid, men samtidigt är väl förhoppningen att den här minidokumentären ska skapa ännu mer hype för huvudprojektet (och förtroende för de som ligger bakom det), vilket väl verkar ganska rimligt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

23,3 tusen. Har de planer att starta en till Kickstarter\Indiegogo? Det låter inte så klokt, åtminstone inte med så kort tidsintervall, ja tror de flesta har donerat redan som vill stöda projektet.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Deras riktiga Kickstarter lär komma i samband med att Prelude to Axanar. Tror tanken är i någon mån att Prelude finansieras av de redan frälsta, och kommer förhoppningsvis att locka till sig många fler som vill bidra till huvudprojektet.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Blir intressant att se vad de sätter för mål för nästa kickstarter. Jag hoppas de lyckas,men jag är rädd att de sätter för högt gräns, känns som de skulle kunna t.o.m sätta upp över 200.000.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...