Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek: Axanar drar igång sin första Kickstarter

Recommended Posts

axanar_140301.jpg

 

Vi har hävdat förr och vi lär hävda igen att 2014 är fanproduktionernas år. Vi började året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och snart därefter ett nytt avsnitt av Star Trek Continues. Nu väntar vi spänt på Star Trek: Renegades, Yorktown: A Time to Heal och även

 

Ett av årets mest spännande projekt är Star Trek: Axanar; en långfilm med flera stora namn bakom sig och höga ambitioner framför sig. De har valt att istället för att börja med att göra en insamling till huvudprojektet så ska de skapa en mindre prologfilm i dokumentärstil, Prelude to Axanar, för att värma upp och generera intresse för projektet.

 

För att göra detta har de idag dragit ig??ng en månadslång Kickstarter-kampanj, med målsättning att samla in 10 000 dollar ... och än så länge ser det väldigt bra ut, för i skrivande stund har insamlingen varit igång i lite mindre än två timmar, och den har redan passerat 4 000 dollar.

 

Bland förmånerna som man kan välja som donator finns bland annat textilmärken, illustrerade manus och Star Trek: Axanar-affischer designade av Juan Ortiz.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det ska bli intressant att se hur det går att få in pengar till huvudprojektet se'n. Projektledningen har lagt ner mycket tid och energi på att skapa hype kring projektet, vilket märks på den här insamlingen.

Det känns som att de spenderar en del av sin goodwill i förtid, men samtidigt är väl förhoppningen att den här minidokumentären ska skapa ännu mer hype för huvudprojektet (och förtroende för de som ligger bakom det), vilket väl verkar ganska rimligt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

23,3 tusen. Har de planer att starta en till Kickstarter\Indiegogo? Det låter inte så klokt, åtminstone inte med så kort tidsintervall, ja tror de flesta har donerat redan som vill stöda projektet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deras riktiga Kickstarter lär komma i samband med att Prelude to Axanar. Tror tanken är i någon mån att Prelude finansieras av de redan frälsta, och kommer förhoppningsvis att locka till sig många fler som vill bidra till huvudprojektet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blir intressant att se vad de sätter för mål för nästa kickstarter. Jag hoppas de lyckas,men jag är rädd att de sätter för högt gräns, känns som de skulle kunna t.o.m sätta upp över 200.000.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...