Gå till innehåll
Nyhet

Chris Pine åkte fast för rattfylla

Rekommenderade inlägg

Vid en rutinkontroll av polisen i Methwen, Nya Zeeland, åkte Chris Pine fast för rattfylla den 1 mars. Han skall inför rätta nu på måndag den 17 mars. Pine var på plats i Nya Zeeland för att spela in filmen Z for Zachariah, en postapokalyptisk film. 

 

Det är lite ironiskt att Pine, som är mest känd för sin roll som James T Kirk i de två senaste filmerna, också i första delen av filmen Star Trek syntes köra uppenbart rattfull på motorcykel morgonen efter det välkända barslagsmålet. 

 

Det är inte första gången som Star Trek-skådespelare figurerar i dylika sammanhang. Senast kända händelsen var för nästan exakt två år sedan då Avery Brooks åkte fast för samma sak

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Visst är det klantigt. Särskilt som om att det fanns förare som var nyktra att köra honom från den fest han medverkade vid. Se denna artikeln: http://www.stuff.co.nz/the-press/news/9819397/Chris-Pine-charged-with-drink-driving

Det verkar emellertid inte som att han utgjorde en trafikfara eller var överdrivet påverkad om man läser artiklarna. Men med tanke på att gränsen är 0,08 promille för rattfylleri i Nya Zeeland så måste han ha rätt många öl, vilket det står att han drack.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...