Jump to content

Chris Pine åkte fast för rattfylla


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Vid en rutinkontroll av polisen i Methwen, Nya Zeeland, åkte Chris Pine fast för rattfylla den 1 mars. Han skall inför rätta nu på måndag den 17 mars. Pine var på plats i Nya Zeeland för att spela in filmen Z for Zachariah, en postapokalyptisk film. 

 

Det är lite ironiskt att Pine, som är mest känd för sin roll som James T Kirk i de två senaste filmerna, också i första delen av filmen Star Trek syntes köra uppenbart rattfull på motorcykel morgonen efter det välkända barslagsmålet. 

 

Det är inte första gången som Star Trek-skådespelare figurerar i dylika sammanhang. Senast kända händelsen var för nästan exakt två år sedan då Avery Brooks åkte fast för samma sak

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Visst är det klantigt. Särskilt som om att det fanns förare som var nyktra att köra honom från den fest han medverkade vid. Se denna artikeln: http://www.stuff.co.nz/the-press/news/9819397/Chris-Pine-charged-with-drink-driving

Det verkar emellertid inte som att han utgjorde en trafikfara eller var överdrivet påverkad om man läser artiklarna. Men med tanke på att gränsen är 0,08 promille för rattfylleri i Nya Zeeland så måste han ha rätt många öl, vilket det står att han drack.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...