Jump to content

Star Trek i rubrikerna den 21 mars 2014


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Star Trek förlorade mycket knappt mot kultfavoriten Firefly i io9.coms March madness-omröstning. 50,31 procent av rösterna hamnade på Firefly, medan 49,69 procent fick Star Trek. Totalt skilde enbart 76 röster.
  • Aftonbladet erbjuder nu via sin plustjänst en artikel med rubriken:"Så gick det sen för Star Trek-stjärnorna". Här berättar Aftonbladet om vad som hände med TOS- och TNG-skådespelarna efter serierna och långfilmerna. För den som inte har Aftonbladet plus så går det dock lika bra med engelska wikipedia för att få reda på samma information...
  • 2012 hölls Miss Star Trek Beauty Pagent, alltså Star Treks motsvarighet till skönhetstävlingen Miss Universe. Via Gawker går det nu att se ett längre Mtv-reportage från tävlingen som hölls på Dragoncon. Se det här.
  • Till sist: "Dammit Jim, I´m a Doctor not pancake!", twittrade brittiska Paramount för några veckor sedan. Varför? Svaret får du här 

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Tror mycket av Firefly's status handlar om vad det hade kunnat bli om det fått gå sitt lopp. I min mening var Firefly utmärkt för att vara en första säsong (bättre än säsong 1 av alla Star Trek-serier, förutom möjligtvis TOS), och serien hade enorm potential. Det är inget jag någonsin tror att jag ser om, dock.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...