Jump to content
Sign in to follow this  
Bromma_Herman

Battlezone

Recommended Posts

Battlezone. Ryssarna och jänkarna hittar en sorts massa uppe i Arktis. De bygger vapen och tanks av detta och flyger upp till neutral mark för att kriga. Månen. Sedan till Mars och Jupiters och Saturnus månar (Europa, Titan och Ganamede) Ryssarna återskapar ett antikt vapen som förut hämtat mänsklig DNA från slag nere på jorden (därav den grekiska mytologin) och märkligt nog har allt samma namn. (Herakles brigaden och dyl)

Ryssarna väcker detta och US och USSR allierar sig och åker till en måne med gräs på där de kickar Alien rumpa. Det skulle göras en film av detta. Vart tog det vägen?

Ni som undrar över spelet säger jag bara en mening. Bygg byggnader och skjut fiender medans du sitter i din tank i full 3D. Bygg support och dyl. Första spelet i sin Genre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Battlezone är ganska bra, men efter ett tag så börjar man tröttna på det. Jag rekomenderar istället Red Alert: Renegade. Nästan samma sak, men roligar multiplayer och bättre grafik. :borg1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen kan det tilläggas att Renegades grafik egentligen inte är mycket att hurra för alls, liksom hela spelet som tydligen släpptes alldelles för tidigt. Synd med tanke på hur oerhört grymt Tiberian Sun var.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...