Jump to content

Variety: Bob Orci vill regissera Star Trek XIII


Nyhet
 Share

Recommended Posts

BildAbrams, Orci, Kurtzman; en trio som har skapat film och TV ihop i snart tio år. Men nu rapporterar Variety att det kan vara slut med det, åtminstone i biosalongerna, då Orci och Kurtzman skär ner på sitt samarbete för att fokusera sig på egna karriärer inom regi.

 

Kurtzman har redan regisserat både TV-serieavsnitt och indiefilmer, och kommer framöver att regissera Marvel-filmen Venom. Orci har dock än så länge inga titlar på sitt regissörsbälte, och nu är frågan om hans första jobb som regissör kan bli Star Trek XIII.

 

Cynthia Littleton skriver i Variety: "Han har redan anlitats för att skriva manuset ihop med Patrick McKay och John D. Payne, och han lobbar hårt för att få regissera produktionen. Filmens främsta finansiärer, J.J. Abrams Bad Robot och David Ellisons Skydance, verkar vara positivt inställda till att låta Orci regissera filmen, men personer som har insikt i situationen menar att Paramount är aktsamma. Om Orci får uppdraget så kommer Star Trek 3 att bli hans debut som regissör."

 

Vad tror du? Skulle du vilja se en Star Trek-film regisserad av Roberto Orci? Och vågar Paramount verkligen lägga en så viktig film i knät på en oprövad regissör?

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...