Jump to content

Simon Pegg om manusskrivandet + Idris Elba i samtal med Paramount


Nyhet
 Share

Recommended Posts

idris_elba_st13_150325.jpg

Han är känd från The Wire, Luther, Thor och Pacific Rim, och i sommar kan ni se honom som Heimdall i Avengers: Age of Ultron. Men kan världsstjärnan Idris Elba även komma att synas i Star Trek XIII nästa år? Det hävdar i alla fall Variety, som idag skriver att Elba är tilltänkt att spela huvudskurken i 50-årsjubileumsfilmen. Dock tycks förhandlingarna fortfarande vara i ett ganska tidigt skede, så vi ska nog inte räknas våra skådespelare innan de kläcks; Elba skulle mycket väl kunna vara nästa Benicio del Toro, eller Bryan Cranston.

 

Men om Idris Elba nu spelar skurken i nästa Star Trek-film, vad blir det då för typ av roll? Kommer han att spela en klingonsk general, en utomjording med övernaturliga förmågor, eller kanske en korrupt befälhavare ur Stjärnflottans egna led?

Det beslutet vilar hos Simon Pegg och hans skrivarkollega Doug Jung, som just nu arbetar febrilt med att få manuset så snart som möjligt.

"Vårt tidsschema är riktigt tajt," säger Scotty-skådespelaren i en intervju med Collider. "Det innebär att vi måste leverera. Vi får inte ligga på latsidan, inte skjuta upp saker. Vi måste komma på alltihop eftersom produktionen står och bankar på dörren och undrar 'När kan vi b??rja bygga? Vad är det vi ska bygga? Vem ska vara i det?' Jag vet inte! Låt oss skriva det först."

 

Han pratade även en del om att hålla Star Treks anda vid liv: "Självklart måste vi behandla materialet med viss respekt. Jag måste lyda under vissa regler och göra någonting som är värdigt ursprungsserien, och inte någonting alltför postmodernt eller som saknar självdistans."

 

Pegg bekräftade även att manuset måste vara redo till i början av juni, "come hell or high water".

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Efter Pentecost's brandtal i Pacific Rim är jag lite sugen på att se honom som Federationen's president eller som en översta befälhavar i Stjärnflottan, men om han ska spela just en skurk som rapporten föreslår är en klingon ett rätt sannolikt val ... och det skulle nog kunna passa; Elba är jädrigt bra på att se hård och seriös ut, och han har en djup och dramatisk röst.

 

Det här skulle helt klart ha kunnat vara ett klingonskt tal:

 

https://www.youtube.com/watch?v=xsUGU-49I1I

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...