Jump to content

TrekMovie: Nästa Star Trek-film ska heta Star Trek Beyond ... kanske!


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Bild gjord i GIMP. Teckensnittet är "Roddenberry" av Pixel Sagas.

Medan internet bråkar över huruvida nästa Star Trek-film preliminärt ska kallas Star Trek 3 eller Star Trek XIII råder en mycket viktigare fråga: Vad kommer filmens egentligen att heta när den släpps? Tidigare har det skojats om Star Trek: Adventures in Space och Harry Mudd's Revenge, men nu har TrekMovie fått nys om en ny titel som skulle kunna vara den riktiga.

 

Den nya titeln är Star Trek Beyond, som enligt trovärdiga uppgifter används inom produktionslaget för att prata om filmen. TrekMovie påpekar dock att de inte har kunnat bekräfta att titeln har registrerats hos MPAA (the Motion Picture Association of America), vilket skulle kunna tyda på att titeln inte är den slutgiltiga. Det kan hända att det är en arbetstitel som kommer att ändras i framtiden (liksom Star Trek: Vengeance of Khan), eller också att det här är en vilseledande manöver från det ökänt hemlighetsfulla produktionslaget.

 

Även om titeln hade registrerats hos MPAA så hade det inte varit någon garanti på att titeln skulle stå sig i slutändan. År 2007 registrerade Lucasfilm inte färre än sex olika titlar för deras då annalkande Indiana Jones-uppföljare, och det var många som trodde att den sanna titeln Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull var ett skämt.

 

I vilket fall så kommer Star Trek XIII/3/Beyond att börja filmas i juni i Vancouver under täcknamnet Washington. Vi får se om det namnet har någonting med filmens handling att göra, eller om det är lika missvisande som J.J. Abrams' Corporate Headquarters.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...